Fri frakt över 750 sek. i Sverige Kundservice +45 66 10 20 20 man-fre 9-15 Leverans inom 1-4 vardagar 14 dagars returrätt
0,00 SEK
 0,00 SEK-0 vare(r)
Kundservice
Vi besvarar alla förfrågningar så snabbt vi bara kan.
Handelsvillkor och persondatapolitik

Handelsvillkor och persondatapolitik

Följande handelsvillkor och persondatapolitik gäller för alla leveranser via CareTakes webbutik

Företag:
CareTakes
Aulkærvænget 25
5260 Odense S
Danmark
Telefon +45 66 10 20 20
caretakes@outlook.dk
VATnr: DK38711466

Inledning
Om du har några frågor eller är tveksam om något är du alltid välkommen att maila oss på caretakes@outlook.dk, eller ringa oss måndag-fredag kl. 9.00-15.00 på +45 66 10 20 20


Beställning och betalning
Alla priser på caretakes.se inkluderar 25 % moms och är i svenska kronor (SEK).
CareTakes reserverar sig för tryckfel, prisfel, moms- och avgiftsförändringar samt utsålda varor och uteblivna leveranser från våra leverantörer.

När du har lagt en beställning kommer du att ta emot en bekräftelse online. Om du inte tar emot denna bekräftelse inom 1 timme bör du kontakta oss. I sällsynta fall kan mailet ha fastnat i ett SPAM-filter eller liknande.

Betalning
Vi erbjuder flera betalningsmetoder. Den säkraste och mest använda betalningsformen är betalkort eller Klarna.
Vi accepterar följande korttyper: Visa, MasterCard och American Express.
Avgifter i samband med betalningen betalas av CareTakes.

Onlinebetalning med kort
Vid betalning med betalkort dras beloppet först när varorna har skickats. När du handlar med ett betalkort förbehåller vi oss rätten att kontrollera att de personuppgifter du har lämnat är korrekta. Vi kan alltid skriva ner det betalade beloppet, om ex. en produkt är slutsåld eller inte längre är önskvärd. Av säkerhetsmässiga skäl kommer vi ALDRIG att öka det godkända beloppet.

Leveranstid
Leveranstiden vid lagervara är i allmänhet 1-4 vardagar i Sverige. Om leveranstiden avviker från den angivna meddelas detta per e-post.

Fraktkostnader
Fraktkostnaderna för de erbjudna sändningstyperna kommer att visas och väljas innan betalning. Frakt är gratis vid svensk leveransadress och en köpesumma som överstiger 750 kr.
Om köpesumman är 750 kr. eller lägre, eller om leveransadressen är utomlands, tillkommer en frakt- och expeditionsavgift från 69 kr, beroende på vilken sändningstyp man väljer.

Retur- och ångerrätt
När du handlar hos CareTakes har du 14 dagars ångerrätt, där du kan meddela oss att du ångrar köpet och därefter returnera varan till oss.
Ångerrätten löper från den dag du tar emot varan. Om fristen löper ut en helgdag förlängs fristen med nästföljande vardag.
För att utnyttja ångerrätten ska du skicka oss en tydlig redogörelse per e-post till caretakes@outlook.dk eller meddela oss per telefon på +45 66 10 20 20 senast 14 dagar efter mottagandet av varan.

Du är endast ansvarig för eventuell minskning av varans värde om denna beror på annan hantering än den som var nödvändig för att fastställa varans art, dess egenskaper och dess funktionalitet. Varan kan provas på samma sätt som i en fysisk butik. Om varan är använd i större utsträckning än det som beskrivits ovan betraktar vi den som begagnad, vilket innebär att du vid utnyttjande av ångerrätten bara kan få tillbaka en mindre del av köpesumman, beroende på varans handelsvärde.
När det handlar om en vanlig returvara/bytesvara står du för utgiften för returen – vi betalar för att nya varor skickas till dig.
Du bär risken för varan från det att du har tagit emot den och tills den, försvarligt förpackad, har returnerats och tagits emot av CareTakes.
Du kan inte ångra köpet genom att bara vägra att ta emot varan utan att samtidigt tydligt informera oss om detta.

Returvaror skickas till:

CareTakes, Aulkærvænget 25, 5260 Odense S, Danmark

Det ska gå att identifiera returvaran via avsändaren och fakturanumret.
OBS! Vi tar inte emot paket som skickas per postförskott.

Reklamation
Du har 24 månaders reklamationsrätt enligt köplagen. Detta innebär i praktiken att du antingen kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller till reducerat pris, beroende på de konkreta omständigheterna. Skador på varan som följer av felaktig hantering, normalt slitage och vanliga skador täcks inte av reklamationsrätten.
Om inte reklamationen kan slutföras genom telefonsamtal eller e-postkorrespondens kan varan skickas in efter avtal.
Varan skickas till:

CareTakes, Aulkærvænget 25, 5260 Odense S, Danmark

Reklamationsvaran ska kunna identifieras via avsändaren och fakturanumret. Vi ber dig att så detaljerat som möjligt informera oss om orsaken till reklamationen. OBS! Vi tar inte emot försändelser som skickats mot postförskott eller liknande. Kom ihåg att varan alltid ska returneras försvarligt förpackad.

Kontakta oss
Om du vill kontakta oss kan du göra det via e-post på caretakes@outlook.dk eller per telefon på +45 66 10 20 20, vardagar 9.00-15.00.

PERSONDATAPOLITIK
CareTakes behandlar alla persondata konfidentiellt och i enlighet med gällande lagstiftning, inklusive persondatalagen och dataskyddslagen.
CareTakes har därför utarbetat en policy för hur din personliga information behandlas, vad vi använder den till, vem som har tillgång till den och hur du kontaktar oss angående vår datapolicy.
I samband med ditt köp hos caretakes.se, och vid anmälan till vårt nyhetsbrev på webbplatsen eller Facebook, har du lämnat en rad personuppgifter:
Ditt namn
Din adress
Din e-postadress
Ditt telefonnummer

Dessa personuppgifter behandlar vi i samband med ex. expedition av ditt köp eller vid utskick av nyhetsbrev.
Personuppgifterna behandlar vi säkert och konfidentiellt i enlighet med gällande lagstiftning, persondatalagen och dataskyddslagen.
Vem är ansvarig för din personliga information?
CareTakes är ansvariga för de personuppgifter du inkommer med till oss, och är ansvariga för dem i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

CareTakes
Aulkærvænget 25
5260 Odense S
Danmark

Tfn: +45 66 10 20 20
E-post: caretakes@outlook.dk

Mottagare av personuppgifter
Information om ditt namn, telefonnummer och ordernummer, samt din adress, e-postadress och specifika leveransönskemål, vidarebefordras till Pakkelabels eller PostNord, som sköter leveransen av de köpta varorna till dig.

Informationen kan komma att överlåtas till externa samarbetspartners, som behandlar informationen på uppdrag av oss. Vi använder externa samarbetspartners för bl.a. teknisk drift och förbättringar av webbplatsen, utskick av nyhetsbrev samt riktad marknadsföring.
Dessa företag är registerförare, som på uppdrag av oss behandlar data som vi är ansvariga för. Registerförarna får inte använda informationen till andra ändamål än för att uppfylla avtalen med oss, och omfattas av sekretesskraven kring dessa.
Vi har tecknat skriftliga registerföraravtal med alla registerförare som behandlar personuppgifter på uppdrag av oss.

Vem har tillgång till din information?
Din information är endast tillgänglig för CareTakes ledning samt betrodda medarbetare på CareTakes, som expedierar order och arbetar med statistik och marknadsföring.

Förvaring
I enlighet med bokföringslagen lagrar vi orderinformation i minst 5 år, därefter raderas den.

Rätten till borttag av data
Du har när som helst rätt att få den information som CareTakes har lagrat om dig borttagen, med följande undantag:

  • Du har en öppen beställning som ännu inte har skickats, eller som bara delvis har skickats
  • Du har ett öppet ärende hos kundtjänst
  • Om du har gjort ett köp sparar vi dina personuppgifter i samband med din order i enlighet med bokföringslagen.

Information som samlats in i samband med en anmälan till vårt nyhetsbrev raderas när du återkallar ditt samtycke till att ta emot nyhetsbrevet. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet.

Cookies
CareTakes använder cookies med syfte att optimera caretakes.se och dess funktionalitet, och därmed göra ditt besök så smidigt som möjligt. Ingen känslig personlig information om dig sparas i våra cookies.
Cookies hjälper CareTakes att få en överblick över ditt besök på webbplatsen, så att vi löpande kan optimera och skräddarsy den efter dina behov och intressen.
Dessa cookies används i driften av webbplatsen. Det kan ex. vara beräkningar av antal besökande, och annan information som ska användas för analyser.
Vi använder Google Analytics för att analysera hur användarna använder webbplatsen.

Även cookies från tredje part placeras i vår webbutik. Vi använder ex. Facebook och Google Adwords.

Du kan när som helst radera cookies från din dator. Hur detta görs beror på din webbläsare.

Loggstatistik
Vi använder en loggstatistik på caretakes.se. Det är ett statistiksystem som samlar in information för att möjliggöra sammanställning av en statistisk bild av hur många besökare vi har på caretakes.se, och var de kommer ifrån.

Dessutom knyts informationen i loggstatistiken till de kunder som besöker caretakes.se, när kunden anger namn, adress, telefonnummer och e-postadress i samband med ett köp på caretakes.se eller anmälan till nyhetsbrev.

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev samlar vi in information om ditt namn och din e-postadress, med syfte att kunna leverera nyhetsbrev till dig.

Ändringar i persondatapolicyn
Vi kommer löpande att uppdatera vår persondatapolicy, och du kommer alltid att hitta den nyaste versionen på webbplatsen under ”Villkor”.

Rättigheter
Du har alltid rätt att bli informerad om vilka personuppgifter vi har registrerat om dig. Kontakta CareTakes på caretakes@outlook.dk, så skickar vi dig din personliga information per e-post.
Om du upptäcker ett fel i den information vi har registrerat om dig ber vi dig meddela oss skriftligt om detta på caretakes@outlook.dk , så att vi kan korrigera informationen.

Klagomål
Om du har klagomål på CareTakes behandling av dina personuppgifter kan du inkomma med dessa till datatillsynen på www.datainspektionen.se

Detta är version 1.0 av CareTakes persondatapolitik, daterad 2018-05-24